Priser

Sildebensparket koster ikke en bondegård

Vores sildebensparket laves med parketstave i massive træbrædder og fås i mange forskellige træsorter. Sildebensparket er utrolig slidstærkt og behøver ikke koste en bondegård. Derfor behøver du hverken være bange for pengepungen, eller at gulvet ikke kan holde til en hverdag med familie, husdyr, venner og festivitas. Tværtimod. Du slipper for at gøre et stort nummer ud af at købe en masse fine møbler. Gulvet er så smukt, at der ikke skal meget til, før at din lejlighed eller dit hus ser majestætisk ud.

Hvis du ikke ønsker sildebensparket i alle rum, kan vi også klare det. Sildebensparket spiller rigtig godt sammen med andre typer gulve som klinkegulve, plankegulve og andre typer trægulve.

Vi forsøger så vidt muligt at holde vores priser gennemsigtige. Derfor kan vi åbent fortælle, at vi altid sørger for at finde den bedste pris til alle vores kunder så de får det optimale ud af deres budget. Den billigste løsning er rustik sortering, som er for dem, der ønsker mere liv og spil i gulvet. Her vil der ofte være knaster. I et lidt dyrere prisleje har vi natur sortering, som har færre knaster. Det er en mellemting af rustik og select. Gulve i select er i den dyre ende, da det er helt uden knaster og har et meget ensartet look. Kontakt os meget gerne for at høre nærmere. Så skal vi nok finde en pris, der passer til dig og dit behov.